Биоскоп

Најава Филма „Јорговани“

У недељу 3. марта на велико платно рашчанског биоскопа стиже домаћа комедија „Јорговани“. Свечана премијера филма одржана је у оквиру такмичарског програма 52. Међународног филмског фестивала – ФЕСТ, а од данас је на редовном биоскопском репертоару.

Катарина и Игор су звезде телевизијске серије „Кад замиришу јорговани“ која је освојила награду за најбољу серију године. Пошто су и звезде људи, а људи су свакојаки на прослави ће изаћи на видело многи како њихови проблеми, тако и проблеми који муче домаћу кинематографију. Ово остварење ће нам помоћи да откријемо да ли је могуће иза филмских камера одржати приказану љубав. Такође, видећемо шта све може да сакрије гламур популарности.

Филм је на програму у недељу 3 марта у терминима од 16 и 19 сати, а улазнице ће бити у продаји на дан пројекција од 12 сати по цени од 300 динара.

категорије

последње вести

Остале вести из категорије Биоскоп
Биоскоп
06.03.2024

Режија: Мирослав Лекић Улоге: Жарко Лаушевић, Небојша Дугалић, Паулина Манов, Светозар Цветковић, Visar Vishka, Даница Радуловић, Mensur Shafqiu, Константи …

Биоскоп
08.02.2024

Филм „Недеља“ освојио је срца публике широм Србије и региона, не само због своје продукције већ и захваљујући емотивној и посебној причи. Истинити догађаји …